Naše služby

Poradenstvo

- nechajte si poradiť, ako čo najlepšie zhodnotiť vaše investičné zlato a získať tak hotovosť na ruku za zlaté investičné tehličky alebo zlaté investičné mince, ktoré vlastníte.  Osobne nás môžte navštíviť v našej pobočke v Bratislave.

 

Ocenenie investičného zlata

- nechajte si oceniť vaše investičné zlaté produkty v závislosti od ich čistoty, kvality a počtu karátov. Aktuálna cena investičného zlata je závislá od ceny zlata na svetových trhoch a burzách. Cenu vášho investičného zlata môžete zistiť aj vyhľadaním v katalógu investičného zlata na našej stránke alebo priamo v našej pobočke. Zabezpečujeme výkup investičného zlata za najlepšie ceny na trhu.

 

Výkup investičného zlata

- vykúpime vaše investičné zlato na našej pobočke v Bratislave, stačí zavolať pre ďalšie inštrukcie. V sekcii "čo vykpujeme" sa dozviete aké zlaté investičné predmety vykupujeme..


Investovanie do zlata

- zlato ako ušľachtilý kov je burzová komodita ktorá sa považuje za jednu z najbezpečnejších a slúži ako investičný nástroj na ochranu finančných prostriedkov proti inflácií. Už dlhé roky si zlato udržuje svoju hodnotu narozdiel od iných doteraz známych platidiel, ktoré sú vo svete používané. Zlaté investičné tehličky a zlaté investičné mince, sú spôsob ako zlato držať vo fyzickej podobe priamo vo svojich rukách.  


Zakladanie investičného zlata

- potrebujete finančné prostriedky? Vlastníte investičné zlato v podobe mincí, či zlaté investičné tehly? Príďte k nám a založte svoje investičné zlato.

 

Zaoberáme sa tiež výkupom starožitností ako sú starožitné hodiny, obrazy, sochy, nábytok, mince, pohľadnice a iné vzácne predmety.